ik wil een grote lening voor een piloten opleiding afsluiten zijn er dingen waar ik rekening mee moet houden

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet er vooral rekening mee houden dat niet iedereen die afstudeert ook echt een baan als piloot krijgt. En dan kan het terugbetalen van de studie erg lastig worden.

lastig om hier een antwoord op te geven. hangt er heel erg vanaf wat je plannen zijn en waar je de opleiding doet. ook dingen zoals vooropleiding zijn heel erg van belang. geef wat meer details en dan zorg ik voor een duidelijk antwoord, ik heb dit ook gedaan namelijk ;)

Kijk naar de rente en de voorwaarden. Vooral over wanneer je moet beginnen met terugbetalen als je wel piloot wordt (oftewel, kun je je opleiding voor die tijd afronden). En wat als je je opleiding niet haalt/halverwege stopt. In sommige gevallen moet je dan per direct alles terugbetalen wat een probleem kan zijn.

De kans dat: - de vliegschool failliet gaat en dat je je geld kwijt bent (nu actueel, zie Zuid-Limburg), met daarbij dat je de lening moeilijk of niet kunt terugbetalen terwijl je ook geen opleiding, laat staan een diploma krijgt; - je de lening niet of zonder succes afrondt met daarbij dat je de lening moeilijk of niet kunt terugbetalen terwijl je ook geen opleiding, laat staan een diploma krijgt; - dat je geen baan krijgt waardoor je de lening moeilijk of niet kunt terugbetalen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100