Hoe verdien je een inkomen?

Werken in loondienst is één optie, zelfstandig ondernemer worden is nog een optie. Maar zijn er nou nog meer methodes om een maandinkomen te verdienen naast werken in loondienst of zelfstandig ondernemen?

Toegevoegd na 1 uur:
of eigenlijk hoe je aan een inkomen kan komen, want een uitkering of bijstand is ook een inkomen, maar dat verdien je niet.

Toegevoegd na 1 uur:
Dus welke manieren zijn er allemaal om aan een inkomen te komen naast werken en ondernemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, in principe zul je moeten werken om geld te verdienen. Loondienst en zelfstandig ondernemer is ook bijna hetzelfde. Ondernemers hebben vaak een BV (of iets wat daar op lijkt) en je bent dan gewoon in dienst van je BV, en je krijgt een salaris van die BV. Dat is eigenlijk ook loondienst. Er zijn wel uitzonderingen, maar die gelden maar voor heel weinig mensen. B.v. leven van een grote erfenis, pokeren op internet (ik raad het je niet aan!!), of daghandelen in aandelen. Als je heel mooi zingt, en goed gitaar speelt, kun je ook een vergunning bij de gemeente aanvragen, en je kunsten op straat gaan vertonen. En natuurlijk kun je ook in een klooster of commune gaan wonen, maar daar zul je ook van tijd tot tijd de afwas moeten doen, of ramen zemen. Ook werken dus. In bovenstaande voorbeelden werk je eigenlijk ook. Want je presteert iets. Niet voor niets is scholing zo belangrijk. Dat is voor veel meer dingen goed, maar is er in ieder geval ook op gericht om in je onderhoud te kunnen voorzien. Het woord "verdienen" zegt het al. Je zult er toch iets voor moeten doen. Leuker kan ik het niet maken, en makkelijker ook niet ;-)

bedelen bij de wibra

Zwart werken, en scharrelhandel. Allebei niet toegestaan.

ga met een krantje bij een supermarkt staan en spreek iedereen met een glimlach toe. Ik heb via via gehoord dat deze mensen veel geld verdienen. Ze krijgen: geld en statiegeldbonnen. Ze staan er 10 uur per dag en lossen elkaar af... Is goed verdienen zo! en lekker relaxed om te doen! Ik denk datze beter verdienen als ik fulltime werken in de zorgsector

Je kunt investeren in aandelen. Nadeel is dat je vermogen nodig hebt en dat het langzaam terugbetaalt. Uiteraard zijn hier ook risico's aan verbonden.

Drie mogelijheden om mee te beginnen: - Geniale uitvinder zijn en je ideeen voor goed geld verkopen nadat je je eigendom op die briljante ideeen veilig hebt gesteld door er octrooi op te krijgen. - Door de Jackpot in de Staatsloterij te winnen. - Door een rijke partner te vinden of met een fors inkomen en die aan je te binden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100