Hoe neem ik volgende week afscheid op het werk door ontslag??

even wat tips gevraagd van jullie allemaal.
volgende week moet ik wat spullen inleveren bij mijn leidinggevende want ik ben ontslagen.
ik werkte daar als uitzendkracht een aantal maanden.
mijn vraag is hoe neem ik nu afscheid van mijn collega's is een handje geven voldoende?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je gaat, iets eerder stoppen met werken op die laatst dag en de mensen die je gedag willen zeggen, even een hand geven. Mogelijk komen er collega's die prettig met je hebben samengewerkt zelf al even een hand geven of een leuke afscheidskaart brengen. Maar ik zou heel rustig vertrekken. Geen koekjes. Wel een getuigschrift vragen van deze periode want anders heb je een gat in je cv.

Als jij een handje genoeg vindt is dat prima, als je ze nog een koek bij de koffie gunt, dan doe je dat. Er zijn geen vaste regels voor

Ja hoor, gewoon een hand geven is genoeg. Als je ontslagen bent hoef je niet te trakteren, zo leuk is dat niet. Sterkte ermee.

Wat mij betreft wel, je zult er niet meer mee te maken hebben en tenzij je een geweldige band had met collega's, maar dat kan bijna niet in zo'n korte tijd. zullen ze je alleen maar vreemd aankijken als je ook nog een rondje gebak gaat geven.

ja handje is meer dan goed.......... Toegevoegd na 1 minuut: ik moet na 5 jaar eruit, en baal als een stekker, dus ik weet eerlijk gezegd nog niet wat te doen, liefst loop ik zo de deur uit.......stilletjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100