Op welk tijdstip zou jij aan willen komen op je sollicitatie gesprek?

- 1 dag te vroeg :)
- 1 uur te vroeg.
- 10 minuten eerder.
- exact op tijd.
- 10 minuten later.
- 1 uur later.
- 1 dag later :)
- nooit :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1 uur te vroeg, minimaal. Liever te vroeg dat ik ergens in de buurt een kop koffie ga drinken dan dat ik 1 minuut te laat ben.

1 uur te vroeg... Omdat er altijd wat tussen kan komen onderweg...

10 minuten eerder, alleen als je aankomt en na een half uur pas te horen krijgt dat hij 't was vergeten.. nja dan vraag je je af wat voor een bedrijf 't is.. dessalniettemin goed naar me zin gehad daar;)! paar weken. daarna heb ik maar vrij genomen.. 0 uren contract ghehe! Toegevoegd op 11-06-2009 10:36:05 wel een domme vraag eigenlijk? spreekt dit niet voor zich..

Exact op tijd, want dan voel ik me zekerder. Ik wens me altijd te houden aan het criterium 'precies op tijd komen' en dat lijkt vrijwel altijd. Dat geeft me houvast en krijg ik niet de zenuwe.......

Vertrek van huis ruim van tevoren, voor het geval er onderweg iets tegenzit. De tussentijd gebruiken om in je hoofd nog wat dingetjes door te nemen, en me dan 10 minuten van te voren melden. Toegevoegd op 11-06-2009 10:37:38 Bij exact op tijd kan het overkomen alsof ik me nog heb moeten haasten, en dat kan onterecht anders/verkeerd overkomen. Vandaar die 10 minuten.

Wanneer ik afhankelijk zou zijn van een aantal factoren die op de weg mee kunnen spelen dan plan ik altijd een uur extra om ergens te komen. Een gemiddelde file duurt 20 minuten en je zou net maar de pech hebben dat je er 3 hebt...

10 minuten te vroeg. Dan heb je nog tijd voor een kort gesprekje met de secretaresse en een kopje koffie.

ik kom altijd en overal iets te vroeg aan, dus ik stem voor 10 min.

10 min te vroeg . Zo kun je rustig je voorbereiden op het gesprek en geen stress om te laat te zijn.

Ik kom vijf à tien minuten vóór de afgesproken tijd aan. Ik plan het veel ruimer, maar ga niet eerder dan tien minuten voor de afspraak naar binnen. Het kan dus best dat ik een half tot een heel uur van tevoren in de buurt (op enkele minuten loopafstand) ben, maar ik maak het een potentiële werkgever niet moeilijk doordat hij een uur lang een sollicitant in het pand heeft rondhangen, die dan weer kopjes koffie van de receptioniste/secretaresse moet krijgen etc. Bovendien wil ik wel punctueel overkomen, maar niet als iemand die verder niets te doen heeft.

Ik mis nog een optie: 'Overige' of 'Anders' Ik zou vragen of ze naar mij toe willen komen.

10 minuten te laat. En dan net doen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Aangezien ik niet echt opzoek ben naar een andere baan, en ze me flink meer zullen moeten bieden. En ik waarschijnlijk alleen kom solliciteren als ze me uitgenodigt hebben. Dus dan gelijk even het pikkie uithangen, zodat ze weten dat ze met iets goeds moeten komen.

Op tijd of net een tikje te laat. De voornaamste reden is dat ik kennelijk de stress van op tijd koemn nodig heb om tijden een dergelijk gesprek goed te presteren.

10 minuten eerder.. dat komt het 'gezonds' over, denk ik ;)

10 minuten op voorhand. Zo heb je nog een buffer voor als je niet meteen vindt waar het is.

Gewoon op tijd ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100