Wat gebeurt er met een pakketje van PostNL als je niet thuis bent bij het bezorgen?

Deponeren ze dit pakketje dan bij de buren of wat? Heb een pakketje, wordt morgen geleverd, alleen ben dan niet thuis en ik heb em morgen al nodig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een gewoon standaard pakket wordt bij de buren aangeboden als je niet thuis bent. Tenzij het gaat om bijvoorbeeld aangetekende verzending of als de verzender heeft aangegeven dat het pakket niet bij buren mag worden bezorgd. Als het bij de buren wordt bezorgd ontvang jij een kaartje in de bus met het adres van de buren waar het is bezorgd.

Bronnen:
http://www.postnlpakketten.nl/klantenservi...

De meeste postbestellers proberen het eerst bij 1 van je buren af te leveren, je vind dan en briefje in de bus, met het adres waar je het op kunt halen. Maar er zijn er ook die het weer mee nemen en het 's avonds nog eens bij jou proberen te bezorgen. Als je dan nog niet thuis bent, dan proberen ze het de volgende dag nog eens, lukt ook dat niet, dan krijg je een briefje met waar je het pakketje voor een bepaalde datum op kunt halen. Haal je het niet binnen dat termijn op, dan wordt het terug gestuurd naar de verzender.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100