23 oktober organiseren wij een reis naar een grote discotheek in Duitsland. Hoe kunnen we promotie maken zonder budget?

We organiseren de reizen zonder er winst op te maken, daarom hebben we ook maar een zeer beperkt budget voor promotionele activiteiten. De vraag is daarom ook of iemand een creatief idee heeft om zonder grote uitgaven de doelgroep te bereiken (18 - 25 jaar). Mensen kopen bij ons een kaartje op de website en wij zorgen voor de bus en een entreebewijs. Vertrekplaats is Zwolle en enkele omliggende dorpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

gebruik sociale media, bijvoorbeeld twitter om het reisje te promoten.

via hyves enzo kan je misschien al heel wat mensen bereiken, begin ook bij iedereen die je in het echt kent, vertel het aan iedereen en overal waar je komt. uiteindelijk krijgen steeds meer mensen het te weten., verder kunnen jullie bv alle contactpersonen uit jullie messenger lijst een mail sturen. misschien kan je ook briefjes hangen op plekken waar de doelgroep veel komt. bv een hogere school, bibliotheek, supermarkt etc

Twitter, hyves, facebook. Ook kun je een mailtje sturen naar al je eigen contactpersonen en aan hun vragen om hetzelfde te doen. Zo gaat het balletje vanzelf rollen.

Je hebt het in je uitleg over een beperkt budget. Kaartjes drukken en ophangen in supermarkten bij de advertenties. Flyers printen en flyeren aan je doelgroep. Flyers printen en vragen bij bijvoorbeeld cafetaria's of je je flyers daar op de toonbank mag leggen. Hier is dat vaak nog gratis ook. Dit zijn geen hoge kosten, en is zeer rendabel. Vooral flyeren op straat. Dan kun je selecteren op je doelgroep, en mensen kunnen je direct vragen stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100