Wat kost meer geld? rijbewijs+lessen voor snor of gewoon scooter? en wat denken jullie dat het slimste is om voor te gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor zowel snorscooter als de normale scooter heb je rijbewijs AM nodig. Om dat rijbewijs te kunnen halen moet je een theorietoets en een praktijktoets afleggen. Toets is voor snor- en normale scooter gelijk. Je zult dus ook dezelfde kosten moeten maken. Maakt dus niks uit. Toegevoegd na 47 seconden: Zodra je rijbewijs Am hebt behaald, mag je op zowel de snorscooter als de normale scooter rijden.

Voor de normale scooter, zoals ik hem al zo'n 50 jaar ken, heb je een motorrijbewijs nodig. Hiervoor moet je eerst 18 zijn. Rijbewijs A.

Zie het antwoord van AlphaLimaSierra over de kosten! Maar wat het slimste is vraag je.. Ligt eraan! Wat wil je.. Heb je vaak haast? Wil je snel ergens kunnen zijn? Of moet je veel lange afstanden afleggen? Dan zou ik voor de brom gaan.. Bedenk wel dat je dan altijd een helm op moet, dus je kunt nooit je haar leuk doen van tevoren, je moet dus altijd gel of een pet meenemen, of een borstel en een spiegel.. Een snor is gewoon veel makkelijker, maar wel iets langzamer ja..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100