Is er een alternatief voor Google Maps?

In Google Maps staan soms stukjes oude kaart.
Is er een op andere kaarten gebaseerde routeplanner, buiten die van de ANWB (bevat ook oude kaarten), die beter up-to-date is?
De kaarten van http://www.openstreetmap.nl/ zijn meer up-to-date, echter heb ik nog geen goede routeplanner kunnen ontdekken die van deze kaarten gebruik maakt.

De routeplanners Yours, Cloudmade routing en Openrouteservice.org zijn het in ieder geval niet. De bediening is soms zo slecht dat er niet mee te werken valt, of de berekende routes kloppen voor geen ene meter.

Wat is een goed alternatief?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot dusver is voor ons Routenet het beste bevallen! (http://www.routenet.nl/route.aspx ) Tenminste, deze komt dan nog het beste en nauwkeurigste overeen als je dit combineert met een up-to-date GPS. Google maps is "leuk" maar inderdaad (en ook de ANWB planner) nieuwe straten of wijken zijn flink gedateerd, maar voor meer details kan wel Google-streetview "leuk en verhelderend zijn" als het meer om details gaat :)

Alle routeplanners lopen wel iets achter. Je zou de grote concurrent van Google Maps, Bing Maps van MS kunnen proberen maar ik vind zelf ViaMichelin erg prettig, o.a. omdat op straatniveau ingezoomd ook de huisnummers worden weergegeven.

Bronnen:
http://www.bing.com/maps/
http://www.viamichelin.nl/

De routeplanner van de fietsersbond is behoorlijk up te date en kent allerlei weggetjes waar de andere planners geen weet van hebben. Perfect voor wandel- en fietsroutes.

Bronnen:
http://www.fietsersbond.nl/fietsrouteplann...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100