Bestaan er babyvrije vluchten?

In mijn omgeving hoor ik regelmatig hoe vervelend veel mensen het vinden als ze tijdens een lange vlucht in de buurt van een baby zitten die continu krijst, of in de buurt van een peuter die steeds tegen de rugleuning van andermans stoel zit te schoppen.

Het lijkt mij dat er behoefte is aan baby- en peutervrije vluchten, of anders aan een baby- en peutervrij gedeelte in het vliegtuig.

Aan de andere kant "voelt" het asociaal als een luchtvaartmaatschappij dergelijke vluchten zou organiseren, zelfs als er voldoende andere vluchten diezelfde kant opgaan, en zelfs (maar wellicht in mindere mate) als men alle reizigers met baby's en peuters bij elkaar zou zetten in hetzelfde gedeelte van het vliegtuig.

Toch vraag ik mij af:
Zjn er vliegmaatschappijen die baby- en peutervrije vluchten aanbieden, of die alle reizigers met kinderen van 0 t/m 3 jaar bij elkaar zetten?
 

Weet jij het antwoord?

/2500

nee,die zijn er blijkbaar niet: maar hier enkele gegevens: Vluchten met weinig kinderen De minste baby’s (0-3 jaar) reizen op deze vijf routes: 1. Brussel – New York (Amerika), 0,1% 2. Eindhoven – Boedapest (Hongarije) – 0,2% 3. Amsterdam – Moskou (Rusland) – 0,2% 4. Amsterdam – Sydney (Australië) – 0,2% 5. Düsseldorf – Londen (Engeland) – 0,3% Dus op Brussel-New York heb je de meeste kans op een bijna baby vrije vlucht.

Bronnen:
http://www.reishonger.nl/reistips/vliegen-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100