hoeveel werkgelegenheden bied schiphol zowel directe al indirecte banen en wat voor soorten werk vind je er?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op het luchthaventerrein zijn 500 bedrijven gevestigd met 64.000 medewerkers. Het vervoer van passagiers en vracht levert Nederland 290.000 banen op, en draagt voor 26 miljard euro bij aan het BNP. Dus directe banen: 64000 en indirect 226.000. Toegevoegd na 6 minuten: Soorten werk wordt wel heel erg specifiek, in grote lijnen kun je werken bij: * Bedrijven die direct met transport van goederen en passagiers te maken hebben (luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, afhandelingsbedrijven, luchtvrachtmaatschappijen en luchthavenexploitant) * Overheidsinstellingen * Bedrijven die goederen en diensten aan passagiers en op Schiphol werkzame personen/bedrijven leveren * Overige bedrijven Zie: pdf te vinden met zoekterm: "Rapport Werkgelegenheid - Schiphol" tweede vondst.

Bronnen:
http://www.schiphol.nl/SchipholGroup1/Corp...

Soorten werk, Piloot Schoonmaker ,steward,verkeerleider,baliemedewerker, kassajuffrouw,receptionist,hotelmedewerker,logistiek medewerker, douanier,beveiliger enz

Eigenlijk onbegonnen werk. Ga er van uit dat alles specifiek voor een luchthaven er werkt en ook alles wat in de stad Amsterdam aan alle mogelijk banen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100