Via welke internetsites kan ik zeer goedkoop heen- en terug naar de Verenigde Staten vliegen?

Ik zoek namelijk vluchten (vliegtickets) naar de volgende bestemmingen:

- Californië
- New York
- Florida

Weet jij het antwoord?

/2500

Vluchten naar de VS zijn de afgelopen jaren flink duurder geworden. Maar als je slim bent kan je er nog steeds voor een redelijke prijs komen. Realiseer je dat prijzen per dag kunnen veranderen, zowel omhoog als ook weer omlaag. Er zijn ook geen standaard aanbieders/websites die altijd het goedkoopst zijn (let ook vooral goed op de servicekosten die de website zelf rekent!). Als je echt voor de laagste prijs wilt vliegen, zal je een tijdje de prijzen op verschillende websites moeten volgen. Probeer verschillende vertrek- en terugkomdagen en verschillende vliegvelden (bijv. KLM is erg goedkoop vanaf Antwerpen (ZWE)). Zelf heb ik voor 565 euro een retour naar San Francisco kunnen vinden (vanaf Antwerpen) terwijl alle andere opties rond de 1200 euro waren. Ik zit nu in Las Vegas, over 4 dagen weer naar huis.... Twee goede vergelijkingssites zijn: www.kayak.com en www.skyscanner.nl Op het forum van Allesamerika (http://forum.allesamerika.com) worden veel reistips uitgewisseld. Ik heb hier ook veel waardevolle inforatie vandaan.

Bronnen:
http://forum.allesamerika.com/

probeer 'skyscanner'. vanaf Frankfurt kun je vaak goedkoop vliegen, maar dit is eerst wel 500 km rijden. Ik heb zelf 600 euro betaald met kerst een retourtje Miami, terwijl dit via Schiphol het dubbele was. Dit kan dus wel uit (zeker met meerdere personen). Naar New York ben ik een keer gevlogen via Icelandair. Dus Schiphol - Reykjavik - New York. Ook vrij goedkoop.

Worldticketcenter Tix Worden alle prijzen vergeleken

Skyscanner is al genoemd . Andere opties zijn Momondo en Mobissimo (Let op bij Mobissimo zijn de prijzen in USD) Kijk ook even op de websites van Aer Lingus en Icelandair. Air Berlin heeft soms goedkope tickets vanaf Dusseldorf Toegevoegd na 9 minuten: Vlieg op dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze dagen zijn de meeste aanbiedingen. En natuurlijk ontwijk de feestdagen Toegevoegd na 23 minuten: Misschien een rare tip. Zet je cookies uit. Sites herinneren dat je eerder langs geweest bent en geven dan ineens hogere prijs

Bronnen:
http://www.mobissimo.com/search_airfare.php
www.momondo.nl

Vanochtend hoorde ik op de radio dat de vluchten van klm wereld wijd een korting van 20 tot 40 % genieten, Hierdoor zijn de prijzen ook naar de VS veel goedkoper. Misschien het checken waard (nadeel wel is dat je VOOR oktober moet boeken voor die korting)

Op het moment boek je het goedkoopste retourticket Miami Florida vanaf € 496.-, New York JFK & New Ark vanaf € 496.-, Orlando ook vanaf € 496.- Kijk maar op de link die ik voor je heb toegevoegd. Sites als skyscanner werken ook goed met zoeken, maar die moeten er ook aan verdienen, dus gooien ze er altijd een bedrag bovenop. Verder heb ik ook een bericht gevonden waar heel veel airliners instaan, zodat je zelf nog verder kan kijken. Ik vind € 496.- voor een retourticket USA echt heel voordelig, normaal betaal je ongeveer € 760.- voor een retour. Bij vanaf prijzen geldt natuurlijk wel dat je moet zoeken op data, en meestal wie het eerst boekt, boekt het voordeligst. Hoop dat ik je heb kunnen helpen om je voordeel te behalen, goeie vlucht gewenst!

Bronnen:
http://dolledwazedeals.nl/12224/werelddeal...
http://dolledwazedeals.nl/2439/waar-vind-i...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100