Ik weet dat er geen vloeistoffen mee mogen in de handbaggage van een vliegtuig. Mag je een kleind deo-flesje (35 ml) meenemen?

Ik hoorde dat je wel een kleine hoeveelheid vloeistof mag meenemen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, die wordt helaas in beslag genomen, spreek uit eigen ervaring :) omdat er dan te veel druk op staat, waardoor er onploffingen kunnen verooorzaken.

Je mag 10 flesjes of potjes meenemen die per stuk maximaal 100 ml of gr mogen wegen. Die potjes moeten in een speciaal zakje dat je op het vliegveld kunt kopen. Labello, lippenstift, neusspray et cetera tellen ook mee in de tien.

Ja dat mag, ik spreek ook uit eigen ervaring. Bij mij werd hij in mijn gandbagage niet ingenomen. Of ze zagen het alle 4 de vluchten niet maar dat lijkt me sterk

Iedereen mag één plastic zak meenemen. In de plastic zak mag je maximaal 1 liter vloeistof meenemen. In iedere verpakking mag maximaal 100 milliliter zitten. Voorbeelden van producten die je in een plastic zak moet stoppen zijn: - Drankjes. - Gels en sprays zoals shampoo, crème, parfum, deodorant en scheerschuim. - Vloeibare etenswaren, zoals jam en yoghurt.

Bronnen:
http://www.consuwijzer.nl/Ik_wil_advies_ov...

Bij mij werdt ie afgepakt, deoroller of stick mocht wel.

Neemt u vloeistoffen, gels of spuitbussen mee of koopt u deze vóór de paspoortcontrole en heeft u deze niet nodig aan boord? Dan adviseren wij u deze in uw ruimbagage te stoppen, voordat u incheckt. Er is een lijst met verboden goederen handbagage Maar: Aan deze lijst kunt u geen rechten ontlenen. De beveiligingsmedewerker behoudt altijd het recht om alsnog vanwege veiligheidsredenen een artikel te weigeren. Ik zou dus dat flesje deo - als je dat in je handbagage wilt hebben - in een afsluitbare plastic zak doen. En de rest van je vloeibare spullen gewoon in de koffer. http://www.schiphol.nl/Reizigers/OpSchiphol/Bagage/RegelsHandbagage.htm

Ook bij mij werd het flesje deo afgepakt. Terwijl ik mijn Desinfecterende Middel wel onverpakt mocht meenemen (niet in plastic zakje)

Er bestaan ook deo flesjes die je niet moet spuiten maar rollen . Hier zit geen druk in . Dit mag wel denk ik

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100