Als vliegtuigen de vorm zouden hebben van een boemerang, kunnen ze dan de terugweg afleggen zonder brandstof te verbruiken?

hmm, ik zet met dit idee de luchtvaartindustrie op zijn kop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, een boemerang heeft namelijk veel minder gewicht.

Nee, een boemerang heeft namelijk veel minder gewicht.

Hmm, leuk idee, maar het lijkt me zo lastig uitstappen op de plaats van bestemming ;-)

De heenweg zou meer dan 2x zoveel energie kosten

Als je hem heel hard weggooit wel.

Alleen als hun bestemming heel erg hoog ligt, zodat ze de terugweg alleen maar naar beneden hoeven te vliegen.

Nee. Een boemerang genereert zelf geen energie om te vliegen. Door de vorm legt hij zijn gebruikelijke route af en de energie om door de lucht te vliegen komt van degene die hem gooit.

Lijkt me ook geen prettige vlucht worden. Geweldig idee voor de kostzakjes fabrikant.

Hij zou geen energie gebruiken op de terug weg, maar de energie die je erin steekt bij de lancering zou net zoveel zijn en misschien meer, als dat je gewoon vliegt. Actie = Reactie. Voor het afleggen van een bepaalde afstand is altijd evenveel energie nodig. Afhankelijk natuurlijk van de snelheid en in dit geval de zuinigheid van de motor.

Nee, helaas. Een vliegtuig in de vorm van een boemerang, moet altijd energie verbruiken om te vliegen en dus ook terug. Dat de boemerang "terug" vliegt komt door wrijving van lucht en de vorm v/d boemerang. Afgelegde afstand is de energie die een persoon instopt om de boemerang te gooien plus wrijvingsverlies

Ja, hij land alleen niet op je eindbestemming maar vliegt meteen terug.

Dat is dezelfde logica dat een persoon binnen 30 dagen een huis bouwt. Dan doen 30 mannen er 1 dag over. Zo zou je met 1 boot de oceaan kunnen oversteken en er 30 dagen over doen. Maar zou je dan met 30 boten er binnen 1 dag zijn?