Is een internationaal treinabonnement?

Ik wil waarschijnlijk in België gaan studeren, er zijn nog verschillende universiteiten waartussen ik twijfel. Maar is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor internationaal? Of een vast traject naar het buitenland. Ik heb opgezocht dat de maandelijkse vergoeding ongeveer 90 euro is, maar als ik gewoon iedere keer betaal kost het me ongeveer 150 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is wel wat mogelijk: als je een jaartrajectkaart neemt krijg je 25% korting op die hispeed: 25% korting op diverse treinreizen in Europa: koop voor € 15 per jaar een RailPlus kaart bij een verkooppunt van NS Hispeedexterne link. http://www.ns.nl/reizigers/producten/producten/abonnementen Een maandnetabo is ook geldig in de ice: http://www.ns.nl/reizigers/producten/producten/maandabonnementen

Volgens mij kan je daarvoor wel een abonnement afsluiten tussen een vast traject. Ik twijfel wel of je geen twee abo's nodig hebt als je meerdere met meerdere maatschappijen moet reizen. Maar als je maar met een maatschappij hoeft te rijden is dit geen enkel probleem.

Ik heb goed gezocht maar niet gevonden. Als je elke dag op en neet gaat, verwacht ik dat je het beste uit bent met twee losse abonnementen. Een op NL-traject (OV-studentenkaart?) en een op Belgisch traject.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100