Wat zijn de prijzen om een touringcar te huren voor 75 personen?

Ik wil graag een touringcar huren voor 75 personen van Amsterdam naar Zwolle en vraag me af hoeveel dat zou kosten. Heeft iemand enig idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb hier zelf geen ervaring mee dus dat kan ik niet zeggen. De meeste site's/advertenties die ik vind geven van tevoren geen prijzen. Wel kan je een offerte aanvragen of even bellen voor een prijsindicatie. Dan zit je er niet gelijk aan vast maar kan je wat vergelijken. Succes!

Dat is afhankelijk van diverse factoren: Het bedrijf Kellertours zegt hierover op haar site: De kosten van het huren van een touringcar zijn afhankelijk van meerdere factoren, onze medewerkers rekenen graag voor u uit wat het kost om bij ons een touringcar te huren. De kosten van een touringcar huren worden berekend op basis van: -Aantal Kilometers -Aantal passagiers -Aantal uren van de chauffeur -Eventuele parkeerkosten-maaltijd/hotel verzorging chauffeur(s) -Buitenlandse belastingen -Catering http://www.touringcarbus.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=61 Het beste is om een offerte aan te vragen bij diverse bedrijven. Hieronder een link met diverse aanbieders in de regio Amsterdam: http://www.allebedrijveninamsterdam.nl/auto-en-vervoer/touringcarbedrijven-amsterdam

75 personen is een dubbeldekker of 2 bussen. Reken tussen de 4 en 500.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100