Hoe duur is het een bus te huren voor 45 personen?

Voor een reis van 5 dagen, naar Duitsland en terug!

Weet jij het antwoord?

/2500

Prijs per dag varieert van 250 tot 850 euro per dag. In de onderstaande link wordt geadviseerd het bedrag per persoon om te slaan, dan krijg je een reeel beeld van het bedrag dat de reis van ieders vakantiebudget afhaalt.

Bronnen:
http://www.elbotours.com/elbo2005/prijzen.htm

Er zijn geen standaardprijzen voor dit soort reizen. Ik adviseer je om offertes te vragen bij verschillende busbedrijven en de prijzen en voorwaarden goed te vergelijken. Een lijstje met mogelijke busbedrijven (lang niet volledig! Er zijn er vast nog veel meer!) zet ik in de Bronnen. Geen zin om het zelf allemaal te vergelijken? Er zijn ook bedrijven die dat voor je regelen, bjvoorbeeld www.touringcarofferte.nl

Bronnen:
http://betuwe-express.nl
http://www.beuk.eu/touringcars
http://www.connexxiontravel.nl
http://www.krasbus.nl
http://www.touringcarofferte.nl

zelf heb ik eens een bus geregeld voor 50 personen, het was in 2006. Met chauffeur en de rit Amstelveen - Kaatsheuvel, totaal 200 km, waren de kosten 625 euro. Van de 4 bedrijven bij wie ik een offerte had aangevraagd was die in Zaandam de goedkoopste, maar erg veel scheelde het niet. Met inflatie en gestegen dieselprijzen zul je nu misschien wat hoger uit komen, maar door de concurrentie en crisis zal dat niet zo heel veel zijn. Toegevoegd na 4 minuten: ik was te vlug met antwoorden, ik las de 5 dagen Duitsland niet. Als je 5 keer dat bedrag doet kom je denk ik een eind in de richting.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100