bestaan er nog trein kaartjes waar mee je onbeperkt mag reizen?

zoals je deze vroeger had voor, best veel maar betaalbaar voor +- 16 jarigen, gulden waarmee je dan drie weken onbeperkt door europa kon reizen. Het lijkt me zo leuk omdat eens te doen! de Hi speed trein is inmiddels duurder dan 't vliegtuig en dat vind ik erg jammer! want het is juist zo lekker om niet aan een tijd of bestemming vast te zitten maar gewoon in de trein te stappen! het hete iets van interrail ofzo? en als dit niet meer bestaat, bestaat er dan wel iets in die richting? (ik mag geen auto rijden dus auto lenen is geen optie ben pas volgend jaar 16..)

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een CJP-kaart hebt is er dit jaar een test om daarmee goedkoper te kunnen reizen. Ik denk dat dit alleen in Nederland is. Lees even de bijgevoegde link, dat is makkelijker dan kopieren Toegevoegd na 1 minuut: cjp is niet nodig zo te zien

Bronnen:
http://www.ns.nl/reizigers/acties-en-uitje...

Nee, tegenwoordig kan dat niet meer, en tegenwoordig moet overal waar je komt je portemonnee compleet leeg!

ja hoor bestaat nog steeds. de site van de treinreiswinkel kan je verder helpen. Daar kun je ook uitzoeken welke pass bij je plannen past Toegevoegd na 1 uur: Advertentie zetten op www.aroundtheglobe.nl Daar zitten meer jongeren die een reispartner zoeken Succes

Bronnen:
http://www.treinreiswinkel.nl/passen_en_interrail

Jahoor uit de kaart automaat rolt nog altijd de NS Dagkaart voor 49 euro 50. Als je goed oplet in krantjes en reclame zijn vaak kortingversies te vinden, zoals afgelopen maand bij blokker voor 14,50 in de maand Juli maar ook Jumbo en Kruidvat verkopen ze wel eens met korting.

Interrail global pass bedoel je

ja met dagkart kun je door heel nl reizen 24 uur geldig

Ik denk dat de kruidvat binnenkort wel weer zo'n actie heeft. Die heeft om de zoveel tijd een actie, waarbij je voor (volgens mij) €12,50 een hele dag onbeperkt kan reizen. Ik heb dat één keer gedaan met vriendinnen. Ik woon in de buurt van zwolle en we zijn een dagje naar Utrecht geweest en nog wat dorpjes enzo eromheen, echt superleuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100