Kan ik via NS traceren welk type trein er rijdt om een bepaald tijdstip?

Ik heb deze week ontdekt dat ik in een zeer luxe Intercity kom (met Internet) zodra ik om 18.09 de trein van Amsterdam Centraal naar Enkhuizen neem. Nu wil ik graag weten of deze trein ook op andere tijdstippen rijdt. Is er een mogelijkheid om dit te traceren?

Bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is wel een app voor je mobiel: Actutrein. Werkt zoals reisplanner maar je kunt zien welke trein er rijdt op welk tijdstip.

Nee. De informatie op de NS website zegt: "Draadloos internet is nu nog in een beperkt aantal Intercity's beschikbaar, maar dat worden er steeds meer." Maar waar die treinen rijden wordt nergens aangegeven.

Bronnen:
http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/...

Meestal worden intercity's planmatig op een bepaald traject gezet. De treinen met WiFi zijn van het type ICM; deze rijden planmatig op de intercity's Den Haag/Rotterdam/Schiphol-Groningen/Leeuwarden/Enschede en ook af en toe op andere trajecten (Zwolle-Roosendaal en Den Haag-Venlo). De meeste andere intercity's gebruiken VIRM-dubbeldeks-intercity's, deze rijden de meeste verbingen in de Randstad. Soms wijkt men af, zo rijdt er in de spits wel dubbeldekkers op het traject Den Haag/Rotterdam-Groningen/Leeuwarden. Op het traject Amersfoort-Enkhuizen rijden meestal de dubbeldekkers zonder internet. ICM wordt heel af en toe dus ingezet op jouw traject, maar dat is niet structureel.

Gebruik OV-info op je mobiele telefoon (alleen android) Op internet zie: https://www.rijdendetreinen.nl/vertrektijden en voer dan het vertrek station in

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100