Zijn er ook linkse fietsen?

Ik stap altijd op vanaf de rechterkant. Ook als ik naast mijn fiets loop, loop ik rechts. Zijn er fietsen waarvan de standaard rechts en de kettingkast/ketting links zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jazeker. Ik weet niet of ze ook in Nederland ergens verkrijgbaar zijn, maar in ieder geval wel in Duitsland. Zie link en zoek op Fahrrad.

Bronnen:
http://www.lefthand.de/index.php?VID=uMoDa...

Voorzover ik gezocht heb kan ik geen informatie vinden over linkse fietsen maar ik denk zelf dat ze wel gemaakt gaan worden!

Een standaard is snel naar de rechterkant overgezet natuurlijk, maar waarom zou je de ketting aan de andere kant willen hebben? Heeft dat voordelen ten opzichte van de rechterkant?

Ingewikkelde kwestie! Zie bron:

Bronnen:
http://kassa.vara.nl/portal?_scr=cons_ques...

Nee, te kleine markt. Ontwerpkosten fiets, tekening, matrijzen, etc. bedragen ongeveer 600.000 euro. Fietsenfabrikanten houden zoveel mogelijk rekening in het ontwerp maar dat gaat meestal niet verder dan de mogelijkheid om de bel rechts te plaatsen, en het versnellingsdingetje links...

Bestaan er wel rechtse of linkse fietsen ? Ik denk van niet

Geen idee! Maar dat opstappen zouden mannen vanaf links doen (hup, rechterbeen er over) en vrouwen rechts (veilig met je jurk op het trottoir?)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100