Ik kan eindelijk weer fietsen na jarenlang rugklachten te hebben gehad..En wie vindt fietsen nou niet leuk?

Dank zij de electrische fiets kan ik weer prima vooruit en wil ik elke vrije mijnuut op pad. Vraag: welke plekjes , in Nederland,vinden jullie dat ik minimaal 1x gezien moet hebben en ziijn dus per fiets bereikbaar. Afstand is geen probleem want ik kan er met auto naar toe en dan verder..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om te oefenen voor een wandelmarathon over de Slachtedijk (Friesland) heb ik vorig jaar een aantal historisch wandelroutes gedaan: Een aanrader! Deze routes hebben ze ook in fietsversie. Wil ik dit jaar doen. Ik hoop dat ze net zo prachtig zijn als de wandelroutes! Voor meer info: zie link

Bronnen:
http://www.beleeffriesland.nl/en-meer---/b...

Ik vind fietsen niet leuk. Om de heel simpele reden dat (onderandere) mijn kniegewrichten ook de verkeerde kant op kunnen... Maar ik zou zeer zeker de Couberg in Valkenburg, de st. Pietersberg in Maastricht, Vaalserberg bij Vaals eens proberen nu je toch een electrische fiets hebt...

Wij gaan elk jaar op vakantie naar Drenthe omdat je daar zo heerlijk kunt fietsen, er zijn heel veel fietspaden. Het Dwingelderveld is werkelijk prachtig, ook de omgeving van Diever is heel erg mooi! Veel fietsplezier!!

Overijssel ('De tuin van Nederland') is een prima fietsprovincie. Zie: De mooiste plekken van Salland en Fietsen en Twente (zie bronnen)

Bronnen:
http://transisalania.blogspot.com/2009/05/...
http://www.natuurlijk.nl/fietsen/fietsen_t...

Het Lauwersmeergebied in Noord-Groningen moet je ook absoluut heen! Prachtige natuur! En als je wilt kun je dan ook direct naar Schiermonnikoog gaan om daar ook te fietsen!

Leuk dat je weer kunt fietsen. Geniet ervan. Je kunt in heel Nederland prima fietsen. Drenthe is bij uitstek geschikt voor fietstochten maar wat ook leuk is, is de Veluwe en Texel. Op Texel kun je door het bos maar ook langs de zee fietsen. Heel afwisselend. Limburg is qua natuur perfect, alleen heb je daar wat meer te maken met klimmen en dalen en dat zou ik als "herstartende" fietser je niet willen adviseren.

Eindelijk weer fietsen! Ik ken het gevoel. Ik heb een driewielfiets met elektromotor. Heerlijke vrijheid! Als ik een 'goede' dag heb, dan ben ik op mijn fietsje te vinden. Ik rijd zelf veel door de Beemster. Unesco Wereld Erfgoed. Schitterende polders, stelling van Amsterdam, leuke boererijen waar je vlees, kaas, groenten en fruit kan kopen.

Op texel langs de stranden en op dijken. daar is het super mooi

Ik fiets me op het moment helemaal suf! Dat is omdat ik wil afvallen. Tja, de ene dag vind ik het leuker, dan de andere. Dat ligt eraan of ik samen ga of alleen moet. Wat betreft je vraag: Kom eens naar de Utrechtse Heuvelrug; lekker veel bos + heuvels, goed voor de beenspieren! En gezond!

Geweldig dat je weer kunt fietsen, ik gun het je van harte. Hoewel ikzelf met dit weer liever in de auto rij. Want fietsen, dat vind ik niet erg leuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100