ik wil graag een nieuwe fiets kopen maar ik weet niet waar

ik wil graag een nieuwe fiets kopen maar ik weet niet waar
ik een mooie nieuwe fiets kan bestellen??????????

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier koop je een goeie fiets en goedkoop. http://www.matrabike.nl/?gclid=COO-4-j6waYCFQaGDgodayf4GQ

Ik heb vorige maand voor m'n zoontje die 10 is geworden een fiets bij www.fietsen-verkoop.nl besteld. Ik was best zenuwachtig of hij op tijd kwam want ik was al laat met bestellen, hij was op Zaterdag jarig en woensdag bestelde ik, gelukkig werd hij vrijdags bij me thuis afgeleverd. Maar je kunt ook natuurlijk als je meer tijd hebt bij een fietsenwinkel kijken.

Mijn vriendinnen kopen geen nieuwe fietsen meer,maar kopen het op marktplaats voor een fractie. Daarna gaan ze bij de fietsenmaker de fiets laten pimpen met een rek voorop,lekker zadeltje en dikke banden. een nieuwe fiets is meer iets voor degelijke stellen van 55. Je ziet ze vaak rijden als het lekker weer is.

Zelf zou ik gaan voor een goede fietsenmaker; iemand die houdt van zijn vak en je zonder mopperen een paar losse fietslampjes voor je antieke radio verkoopt. Van zo'n fietsenmaker heb je nog lang plezier als je er een fiets koopt, maar ook als je een 2e hands laat oppimpen zoals Femmeke voorstelt. Heb zelf ook zo'n prachtige Gazelle damesfiets met dubbele frame-boogjes opgepimpt met hulp van een toffe fietsenmaker :-)

Er zijn behalve fietsenwinkels ook nog wel grote warenhuizen of zelfbedienings groothandels die fietsen verkopen. Ik zou het in ieder geval niet bij de bakker of de slager proberen.

Natuurlijk kun je via het internet hele mooie fietsen kopen. De andere beantwoorders hebben al verschillende tips gegeven. Maar bestellen via internet betekent dat je heel goed moet weten wat je wil hebben. Daar begint het mee. Goede merkspullen op fietsgebied worden zeker aangeboden via het internet, maar vinden veelal nog hun weg via de fietsendetailhandel. Dus... ik zou eerst voor mezelf uitzoeken wat je eigenlijk wilt hebben, wat voor soort fiets, en voor welk doel. Dan kun je eventueel overwegen via het internet te bestellen of via de, servicevriendelijke, fietsenmaker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100