hoe ga ik straks de weg vinden?

Ik moet straks met de brommer door breda rijden om bij mijn nieuwe school te komen. Maar de weg ken ik niet en een tomtom op m'n brommer werkt niet. Hoe ga ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

met een van je ouders de route met de auto rijden om hem te verkennen, zo zou ik het iig doen als mijn kind de weg naar school niet zou weten.

Via Google Maps kun je een route beschrijving laten zien van jouw huis naar je nieuwe school. Misschien kan je hier uit zien hoe je moet rijden.

Probeer via google maps een route uit te stippelen en herkenningspunten te onthouden. Je kan via google maps street view doen. En dan misschien voordat je de eerste keer naar school moet de route even een paar keer rijdenn... heen en terug...

een klein wegen plan downloaden en af-printen ofzo..? of eerst met de auto via de gps naar u school rijden en dan de weg goed bestuderen een dag op voorrand

Je kunt via google maps op je pc kijken hoe het precies rijden is. Anders kun je een route printen. Of je gaat voordat je naar school gaat er alvast een keer naar toe om te zoeken, dan weet je de weg alvast.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100