Hoe maak ik een polyester boot schoon?

Wij hebben een bootje van 3 bij 1,5 dat vorig jaar in het water heeft gelegen tot oktober. Nu moet hij weer te water, maar is heel vies. Ik wil hem schoonmaken, maar met hoge druk spuit lukt het niet. Nu wel met schuurspons gedaan, maar is volgens mij niet goed voor de polyester. Daaraast is het zwart nu wel verbeterd, maar zie je nog steeds een licht bruine mokka kleurige waas. Hoe krijg ik hem schoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een hoge concentratie dasty, dit goedje kan je kopen bij de wibra, gele goedje gebruik ik ook voor de bootjes en waterfietsen en het helpt prefect bij mij

Commandant poets middel..

Met Epifanes Seapower Cleaner and Wax Cleaner en was in één "Het populairste product uit het assortiment. Het is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere Carnaubawas. De unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. Verwijdert alle verontreiniging en beschermt in één en dezelfde behandeling en laat een langdurige hoogglans achter" Na het schoon maken zou ik de boot 1x in de jaar in de was zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100