Wie bouwde deze speciale achterklep die voor verschillende modellen is uitgebracht.

Er is bij ons een Volvo 440 binnen gekomen met een wel heel vreemde achterklep, mijn vraag is waar en door wie worden deze gemaakt ??
Heb ook een afbeelding gevonden van een Ren25, maar kan nergens vinden wie deze maakt, wie kan mij meer duidelijkheid geven ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo Poha Die klep is gemaakt en ontworpen door het Belgische EBS (Ernst Berg Specials), bekend van de Renault 5 Cabriolet, maar het bedrijf heeft ook open Citroëns AXen gemaakt, en ook eens een 480 Cabriolet. De klep werd in Nederland geïmporteerd door Toncar, in Berkel en Roderijs(www.toncar.nl) . Op een gegeven moment kregen ze om de één of andere reden een rechtszaak van Volvo aan de broek en was het over en uit. Zo nu en dan (echt zo nu en dan) komt er een dergelijke klep voorbij op marktplaats, vorig jaar herfst is er één weggegaan voor veertig euro. Het koste toendertijd 4000 gulden ,als je de normale klep inleverde kreeg je daat 500 gulden voor. Groeten Leonard Toegevoegd na 3 minuten: daat=daar

Informeer eens bij Terberg Benschop. Terberg Specials heeft veel van dit soort zaken gedaan, maar deze bestaan niet meer. De Holding van de Terberggroep zit in Benschop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100