Ik heb een kia picanto, bouwjaar 2008, tweedehands gekocht,heb nu een dure reparatie:koppakking. Kan ik aanspraak maken op garantie en hoe?

de auto heeft 30.000 km gelopen dus dit is wel erg snel

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij je auto bij een BOVAG gerelateerde zaak hebt gekocht JA, dan heb je zeker garantie . Heb jij je auto van en particulier gekocht, dan heb je letterlijk en figuurlijk pech. Een beetje googelen op bovag en je weet het!

Bronnen:
http://www.bovag.nl/

Het afhankelijk hoelang de KIA garantie op deze auto is en of de garantie mee kon worden verkocht. Ik heb nu een KIA Venga met 7 jaar garantie en de garantie gaat mee naar de nieuwe eigenaar.

Ha, die Gast24887; Een kapotte koppakking na twee jaar en 30.000km is niet normaal: zelfs als je de auto van een particulier hebt gekocht zou ik contact zoeken met de importeur over een coulanceregeling. Maar gezien de lange garanties dei Kia geeft zal het mogelijk gewoon nog onder de fabrieksgarantie vallen. Neem contact op met de servicebalie van je dealer en leg je probleem voor.

Hoi Gast 24887, Dit word een moeilijk verhaal voor garantie,mits je de Kia 2ehands bij de Kia dealer hebt gekocht !(dan neem je de garantie over) Heb je hem 2ehands bij een particulier of andere merkdealer gekocht vervalt de garantie. Dan word er gezegt "het ligt aan de rijstijl van U of de vorige eigenaar. Groeten Leonard

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100