Gratis/ goedkoop parkeerplek gezocht vlakbij 'swanehof' in Almelo?

De straat heet swanehof in Almelo. Vanaf het station is het 10 minuten lopen (geen OV verkeer mogelijk) en ik vroeg mij dus af of iemand vlakbij deze straat ook een parkeermogelijkheid weet zodat ik er met de auto heen kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ligt aan de mobiliteit van de persoon, het is echter nog geen halve kilometer van het station naar de swanehof, dat betekend dat een gemiddeld persoon er 5 minuten over loopt, ik denk dat elke parkeermogelijkheid die gevonden zou kunnen worden, een nog grotere afstand zal opleveren, dan die 450 meter. het is mij verder niet duidelijk wat de opmerking geen OV verkeer mogelijk precies inhoudt, is het er niet of ben je niet in staat om van het OV gebruik te maken. En geldt dat ook voor de trein? Je zou nog wel met een bus vanaf het station dichterbij die straat kunnen komen, door 1 halte te reizen. Parkeergarages zijn op een grotere afstand. En het vrij parkeren is ook verder weg dan het station. Ook ligt het eraan wat de reden van je bezoek is, bij een bezoek aan een bewoner is er de mogelijkheid van een bezoekerspas Bezoekerspas bewonersgebied € 0,50 per dag U woont in een bewonersgebied: U kunt voor uw eigen auto een parkeervergunning aanvragen. *Bent u bezoeker, dan kunt u gebruik maken van een bezoekerspas. Daarmee kunt u een dagkaartje voor € 0,60 kopen. De bezoekerspas kunt u tot maximaal € 20,00 per keer opwaarderen. Op onderstaande bron staat ook een telefoonnummer, die kunnen je vast precies vertellen hoe je aan zo'n bezoekerspas kan komen.

Bronnen:
http://www.almelo.nl/Smartsite.shtml?id=51...

Ik heb daar jaren gewoond en dat hele gebied is betaald parkeren. Het is echt maar een heel klein stukkie lopen vanaf het station. Je zou eventueel kunnen proberen de auto aan de achterkant van het station te parkeren. Gewoon in de woonwijk aan die kant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100