Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Ieder jaar wordt er voor de rijken (die zich zo'n supercar kunnen veroorloven) de Gumball 3000-race gehouden.

Je vindt daarover meer informatie op de officiële website: https://www.gumball3000.com/blog/riga-2017-gumball-rally en https://www.gumball3000.com/.

In 2017 zal deze starten op 1 juli in Riga, de hoofdstad van Letland.

Voor deze race worden overigens niet alle straten afgezet, maar ik neem aan dat dit bij de start wel gebeurt.

Toegevoegd na 18 minuten:
Hier https://pbs.twimg.com/media/C3FYFGHWYAA-5fl.jpg vind je de hele route van de rally: van Riga in 8 dagen via Warschau, Boedapest, Dubrovnik, Tirana en Athene naar het Griekse Mykonos, waar op 8 juli 2017 de finish is.
(Lees meer...)
7 jaar geleden
Voor de video in jouw vraag zijn geen straten afgezet. Vaak wordt er gewoon op de openbare weg gereden en gefilmd. Als men zich aan de verkeersregels houdt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan is dat geen probleem. Als het wordt aangekondigd en er veel publiek op af komt is het wel een probleem, dat mag dus niet. Het zou dan een evenement zijn op de openbare weg en daarvoor is een evenementenvergunning nodig. Dat wordt dus niet publiekelijk van te voren bekendgemaakt, want dan komt niet alleen het publiek maar ook de politie er op af.
(Lees meer...)
Inekez1
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding