Welke auto's hebben de goedkoopste maandlasten?

Ik wil graag binnenkort een eigen auto kopen,
maar ik heb laatst gezien dat een auto per maand al gauw
over de 200 euro kost..

Mijn doel is eigenlijk om een auto te kopen die per maand
niet meer dan 120 euro zal kosten met:
de verzekering, belasting, benzine, onderhoud etc.

Heeft iemand een idee welke auto ik dan het allerbeste kan kopen?
En hoeveel die auto dan ongeveer per maand zal gaan kosten?Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Een oldtimer met gasinstallatie. Hier kan ook benzine in zoals door jou gevraagd. Maar je wilde toch goedkoop? Hoeveel het moet gaan kosten hangt van veel dingen af....hoe zuinig ben je er op hoe makkelijk kan je aan onderdelen komen hoeveel wil je er mee rijden ect. Echter betaal je met een oldtimer geen wegenbelasting, mag je goedkoop gas tanken indien de installatie in het juiste jaar is ingebouwd. En betaal je meen ik een apart verzekeringstarief. Onderhoud zal je creatief mee om moeten gaan.

Hier kun je merk en de uitvoering invullen en dan krijg je de kosten per maand. Het grootste gedeelte van dat maandbedrag gaat zitten in de afschrijving. En die afschrijving is weer afhankelijk van hoe lang je die auto wilt gaan rijden. Dat kan je dus aanpassen, of negeren. http://www.autoweek.nl/kostenberekening?id=63662&jaar=2011&cache=no En hier is een overzicht van de goedkoopste auto's onder de 10.000 euro. http://auto-en-vervoer.infonu.nl/auto/29819-goedkoopste-autos-prijzen-onder-de-10000-euro.html Het mag duidelijk zijn dat een auto uit 2011 of 2012, die je dus tweedehands koopt, nog een stuk goedkoper is. Ook geeft de lijst een "gemiddeld verbruik" aan. Dat zal niet helemaal kloppen omdat je in werkelijkheid altijd iets meer verbruikt, maar dat is dus ook individueel. En verder kun je nog op zoek naar de goedkoopste verzekering. Welke auto, dat is dus niet zomaar te beantwoorden, want het betekent dat je dus niet alleen naar het merk of type kijkt, maar ook naar je eigen wensen en situatie en aantal kilometers etc.

Koop een kleine eenvoudige wagen. Hoe minder snufjes eraan zitten, hoe minder er kan fout lopen. Bv een Citroen C1: goedkoop en eenvoudig. Voor het onderhoud kun je even een kijkje gaan nemen bij een technische school in de buurt. Mogelijks doen de leerlingen daar het onderhoud van je wagen voor een prikje, onder supervisie van de leraar natuurlijk. Voor de verzekering zijn er bij die allerlei kortingen geven bv voor wie minder dan 10.000 km per jaar rijdt. Meestal is de verzekering wel fors duurder voor jongeren, omdat zij vaker ongelukken hebben. Dat kun je vermijden als de verzekering op naam van je ouders staat.

Lupo 3l diesel

Suzuki Alto 1.0 Autoverzekering met 0 jaar schadevrij jaren : ongeveer 38 per maand Wegenbelasting ongeveer 15 a 16 per maand, 65 hou je per maand over aan benzine. totaal ongeveer 110 a 120 per maand, onderhoud niet mee gerekend,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100