Mag iemand een bedrijf houden in een woonwijk met 4 bussen waardoor het overzicht weg is,en de helft van de weg blokkeerd. Mag dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat mag meestal niet. Klaag bij de gemeente; hier werd een rijschool door de gemeente gedwongen zijn auto's buiten de wijk te parkeren even als een taxibedrijf dat zijn autoś niet in een woonwijk mag parkeren. Ik geef je een goede kans, zeker als meer mensen bij de gemeente klagen.

Ja dat mag. Mogen de bussen geparkeerd staan in een woonwijk. Ja dit mag ook. Maar net als auto's mag je niet te dicht op een kruising staan en moeten ze op een veilige plek staan zoals een parkeerhaven. Het ontbrekende particuliere uitzicht is dan ook niet relevant zolang de verkeersveiligheid niet beïnvloed wordt. Wel ga ik er dan vanuit dat de bussen ook aan de maximumhoogte voldoen. Wanneer een bus hoger is dan 2,5 meter moet hij namelijk naar een vrachtwagen parkeerplaats buiten de woonwijk. Mits op priveterrein geparkeerd zonder belemmering van het verkeer maar van het laatste ga ik niet uit.

Ja dat mag zo lang de auto's verzekerd zijn er de wegenbelasting betaald wordt. Particulieren mogen ook meerdere auto's in bezit hebben en in de wijk parkeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100