Hoe zorg ik er voor dat de autodeuren morgenochtend open gaan?

Het is mooi weer dus tijd om die vieze auto te wassen, maar het gaat vannacht vast weer vriezen en zit er vast water in de rubbers al maak ik ze zo droog mogenlijk. Wat kan ik er nog meer aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Let wel op dat je ZUURVRIJE VASELINE neemt, anders tast het je rubbers aan! Toegevoegd na 1 minuut: http://www.bootland.nl/zuurvrije-vaseline.html Toegevoegd na 2 minuten: http://www.gerritse.nl/Lijmen__kitten__purschuim_en_chemische_producten/Smeermiddelen/Smeermiddelen_meer/219519/vaseline_zuurvrij_200_gr/ Toegevoegd na 3 minuten: Of in spuitbusvorm: http://www.fietspunt.nl/shop/showarticle.php/artid/209004/name/Motip_vaseline_spuitbus_400_ml.

Vasaline op de rubbers smeren.... Toegevoegd na 1 minuut: * vaseline.

Je kunt de rubbers insmeren met siliconenspray, vaseline, of gewoon een olie zoals bv. zonnebloemolie of olijfolie. Je zult zien dat dat echt helpt. Toegevoegd na 2 minuten: En het is goed voor de soepelheid van het rubber. Het droogt dan niet zo snel uit.

De deurrubbers met vaseline inspuiten of in smeren dat is eigenlijk het beste

Begin met het droog maken van de sluitende delen. Daarna kan je met olieen gaan werken. Als het nat is vriezen ze ook met olie vast

Talkpoeder en dat lukte en is goedkoper dan vaseline.

Ik heb vanmiddag de auto gewassen, daarna de deurrubbers goed droog gemaakt. Moet morgen dus geen probleem te zijn om de deuren te kunnen openen.

Een dun laagje vaseline op de rubbers smeren en wat ook goed werkt: duw morgenochtend als de deuren vast gevroren zitten,even de deur tegen de stijl/rubbers aan...snap je? door de druk komt hij ook los....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100