Er worden uren in rekening gebracht voor vreemde storing, wat is mijn positie hierin?

Onlangs heb ik mijn auto na een klein ongelukje ter reparatie aangeboden bij de garage. Dit zou 2 tot 500 euro gaan kosten.

De auto was gemaakt, toen belden ze van de garage dat de auto niet meer wilde starten. (nooit een probleem, auto is er ook rijdend gebracht). Volgens hen zou dit komen door het ongelukje. Hun mee gedeeld dat de auto er rijdend gebracht was en dat dit dus hun probleem was.

Uiteindelijk belden ze toch dat de auto het weer deed, nu een kleine maand later heb ik de factuur ontvangen.
Op de factuur staan nu ook uren gefactureerd voor onderzoeken naar de bedrading etc.

Ik ben het dus niet eens met het feit dat deze kosten voor mijn rekening komen. Het lijkt me waarschijnlijker dat ze tijdens de reparatie zelf ergens een fout hebben gemaakt.

Wat is in deze situatie het verstandigst om te doen. Ik ga morgen even langs de garage maar was benieuwd naar de kans dat ik hierin in mijn recht sta.

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Recht hebben en Recht krijgen, zijn 2 verschillende dingen Zelf zou ik niet zo snel geroepen hebben dat ze het zelf maar moeten oplossen, want hoe weet U 100% zeker dat dit probleem niet te wijten is aan het ongeluk wat U er mee gehad hebt? Ook dan wordt vaak de bedrading gecontroleerd U bent dit keer niet naar Uw eigen Dealer gegaan? Als de koste realistisch zijn, zou ik het gewoon betalen, niks is zo’n grijs gebied, als reparaties van (oudere) auto’s

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100