kachel sensor opel astra g defect.Is dit zelf te repareren en wat kost het.

Toegevoegd na 6 dagen:
Het blijkt de weerstand te zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Eerst even checken: Zit er voldoende koelvloeistof in het reservoir (anders krijg je geen verwarmde lucht) en is er geen zekering defect? Geef evt. een nauwkeurige omschrijving: doet de aanjager het wel etc. Niet leuk: wanneer de kachel werkelijk defect is kan 't erg kostbaar zijn: dikwijls moet dan zeer veel weg gemonteerd worden (onder het dashboard), voordat je de kachel kunt verwijderen en kunt vervangen.

Dat is heel wel zelf te repareren, als je n beetje verstand hebt van auto's . Dan kost het niet veel meer dan zo'n kacheltje , op de sloop te koop voor 10 euro.

kachel sensor? kun je specificer zijn doet de ventilator het niet of wordt die niet warm als die niet warm word kan het aan het koelvloeistof niveau liggen en dat kan vrij snel weg zijn door bijv lekkage in de radiator of slangen of ergste geval lekke koppakking en als de ventilator het niet doet zekering checken bedrading door meten evt eerst schakelaar vervangen als dat alles goed is kan het zijn dat de lagers uit de ventilator liggen die vervangen is tientjes werk als je die van de sloop haalt suc6

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100