Waarom worden gele auto's 't minst gestolen?

(Ook verhoudingsgewijs.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien omdat geel een vrij opvallend kleurtje is en dieven vallen niet graag op bij hun werk. Daarom zullen ze gevoelsmatig op zoek gaan naar andere kleuren. Toegevoegd na 36 minuten: Ik ken ook iemand met zo'n geel karretje en die zegt dat ze er bij elke politiecontrole wordt uitgepikt. Kennelijk val je gewoon meer op. Bij die politiemensen zal dat ook wel op het gevoel werken want bij een a-selectieve controle wordt je er anders niet zo vaak uitgepikt.

Omdat de meeste autodieven mannen zijn en het blijkbaar voor een man NOT DONE is om een gele auto te rijden ( http://www.goeievraag.nl/vraag/man-gele-ka-rijden.25819 )

Afgezien van dat zijn er natuurlijk ook minder gele auto's, en val je dus ontzettend op. Daarbij word je in het donker sneller gezien in een gele auto dan in een zwarte.

Gele auto's vallen te veel op. Diefstal moet onopvallend gebeuren. De auto wordt te snel herkend.

Omdat een gele auto nou bepaald niet onopvallend is! Daarbij zijn autodieven m.i. altijd mannen en mannen worden niet egeacht in zo'n kleur auto te rijden.

Als er twintig auto,s voorbijkomen in allerlei kleuren,en je moet ze even later opnoemen,zeker weten dat je de kleur van die gele auto nog weet en de rest bijna vergeten bent.

naast t feit dat een gele auto opvalt,je krijgt t ook minder snel doorverkocht indien dat de bedoeling is.

Inderdaad omdat ze al van mannen zijn, dus die willen dan eens wat anders

Omdat gele auto's taxi's zijn. Wat moet men met een taxi.?

- Golfjes zijn over het algemeen de meest gestolen auto's ik heb zelden een gele golf gezien. - Vaak zijn gele auto's kleine auto's die niet veel opbrengen. - Daarbij ga ik mee met de meerderheid, doordat zwarte/grijze auto's minder opvallen dan de gele.

Omdat echte mannenauto's niet geel zijn, en de meeste dieven wel mannen zijn!

Ha, die Mmm; Ik snap het ook niet, die hieronder is knalgeel, maar is toch gewoon om te stélen zo mooi?

Omdat die meer opvallen, dus het is moeilijker om deze te verkopen via internet e.d. Verder is er volgens mij ook weinig vraag naar gele auto's

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100