Is er verschil tussen de autotheorieboeken?

Is er een groot verschil tussen de autotheorieboeken van 2008 (1na laatste druk) en die van 2009 (laatste druk)
of is dat verschil zo miniem dat je de het gewoon met die van 2008 prima kan halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met het boek uit 2008 kan je het makkelijk halen hoor! Ik heb het in 2010 ook gehaald met een boek uit 2006 :) Zoveel verschillen zijn er niet, en het gaat er ook meer om dat je de hoofdlijnen snapt, dan dat je elk klein dingetje uit het boek gaat leren.

De verkeersregels zijn in principe onveranderd en zullen in alle boeken staan zolang deze niet te oud zijn. Er zijn wel wat kleine veranderingen die je moet weten voor je theorie, omdat dit wel gevraagd kan worden op je examen. De meest recente veranderingen vind je binnen de volgende artikelen: 2010: http://www.autorij-instructie.nl/?p=4162 en 2009: http://www.autorij-instructie.nl/?p=2221

Bronnen:
http://www.autorij-instructie.nl/

Als in jouw boek van 2008 ook het onderdeel 'gevaarherkenning' staat, is het boek up-to-date genoeg om gewoon je theorie mee te kunnen leren. Succes!

Bronnen:
mijn rij-instructeur :)

Wat een onzin! Er is juist heel veel verschil in deze boeken. Per 1 maart 2009 is het onderdeel gevaarherkenning ingevoerd wat bestaat uit 25 vragen hierover (totaal 65 vragen). In de meeste (nieuwe) theorieboeken zijn er diverse hoofdstukken toegevoegd aan het boek en Het Theorieboek van 2011 is zelfs volledig opnieuw herschreven hiervoor. Van de 25 vragen over gevaarherkenning hoef je er maar 13 goed te hebben, maar voor de meeste blijft het een lastig onderwerp omdat op de foto's de verschillen vaak lastig te zien zijn. Let dus goed op, dat als je een (tweedehands) boek koopt dat er wel degelijk aandacht besteed wordt aan het onderdeel gevaarherkenning! Succes :)

Bronnen:
http://www.theorieles3d.nl/blog/6743/Gevaa...
http://www.theorieles3d.nl/shop/Categorie_...
http://www.theorieles3d.nl/shop/Categorie_...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100