waarom moeten de auto's steeds zuiniger worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat moet niet... Maar voor mensen die milieubewust en goedkoper willen rijden word die mogelijkheid geboden. Er worden nog steeds ontzettend snelle slurpers gemaakt. Die drinken sneller dan jij en ik bij elkaar!

Omdat dat goedkoper is in ge- en verbruik, het minder belastend is voor het milieu, dus voor ons. De fossiele brandstoffen raken op, dus als we minder gaan verbruiken, kunnen we er langer mee doen. Vorm van op rantsoen gaan :)

Omdat auto's 1 van de grote oorzaken is dat de luchtvervuiling veroorzaakt.

Ha, die Gast55270; Dat moet misschien helemaal niet: het brandstofverbruik is maar één van de factoren waarmee de milieubelasting van individueel vervoer wordt uitgedrukt, maar wel de meest tot de verbeelding sprekende. Mensen vallen nu eenmaal bij de wekelijkse tankbeurt over die paar tientjes peut terwijl ze de schandalige afschrijving over hun pas ingeruilde, iets onzuiniger auto allang weer zijn vergeten. Reken maar eens uit wat economischer is: langer doorrijden met een (misschien) iets onzuiniger auto of inruilen en een sloot geld bijbetalen voor een nieuwe die toch nooit zo zuinig blijkt als in de folder. Bedenk daarbij voorall dat de dealer ook moet eten....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100