Hoe kan ik het snelste mijn autos verkopen

İk heb een bmw 320d en een 530i bj 2002 en 2004 ik wil ze allebei verkopen. Heeft iemand een idee hoe ik ze zo snel mogelijk kan verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt ze relatief snel verkopen via marktplaats etc. en als je ze iets onder de marktwaarde van de hand doet gaat het mss nog sneller en misschien heeft iemand die je kent er intresse in

Zet ze op een publieke plaats met een blaadje erin met te koop en telefoonnummer. Bij een Ikea bijvoorbeeld of een andere locatie waar veel publiek komt.

http://forum.bmwfan.nl/ en nog meer van zulke forums en idd ook marktplaats :-)

Je kunt ze ook verkopen aan een dealer. Die betalen er misschien wel iets minder voor.

Ja hoor, deze aanpak werkt bij mij voor alle producten: 1. Eerst het product zo mooi mogelijk maken, dus de krassen wegwerken, schoonmaken en daarna poetsen en nog eens poetsen. Er zijn glansmiddelen te koop die echt een geweldig resultaat geven. 2. Dan maak je met mooi weer een aantal erg mooie foto's (spiegelreflex camera ivm vage achtergrond) 3. Daarna maak je een betrouwbare eerlijke omschrijving die zo goed mogelijk bij je doelgroep aansluit (wat je zelf in die situatie graag zou willen lezen). 4. Die foto's zet je met de beschrijving op marktplaats of autotrader enz 5. Vraag niet een te lage prijs, juist ietsje meer en aangeven dat deze auto het echt waard is en waarom. Succes!

De snelste manier is via internet. www.ANWBverkoopservice.nl of www.ikwilvanmijnautoaf.nl Je krijgt hier wel de handelsprijs.

Bronnen:
https://www.anwbautoverkoopservice.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100