BMW 1 serie chiptuning. is dit gezond? en merk je een groot verschil?

Toegevoegd na 1 uur:
Het gaat om een bmw 1 serie 1.8 diesel uit 2006

Weet jij het antwoord?

/2500

Gezond als in goed voor het milieu? Dat kan, er zijn chiptuners die hem zuiniger maken, als je hem sneller wil hebben zal dit niet zo geweldig zijn voor de natuur en je merkt wel verschil.

Wat zijn de voordelen van chiptuning? Groot voordeel van een tuning is de radicale toename van de motorprestaties van uw auto. Het gaat om een toename van 15% tot 40% van het standaardvermogen (PK’s) en 20% tot 50% van het standaardkoppel (Nm). Een tweede voordeel, bij dieselmotoren, is de vermindering van het brandstofverbruik. Onder vergelijkbare rij omstandigheden neemt het verbruik met 10% af. Voor wie is chiptuning interessant? Eigenlijk voor iedereen! Voorwaarde is natuurlijk wel dat uw auto voorzien is van een motormanagementsysteem (ECU). .

Bronnen:
http://www.car-tuning.nl/

Ligt der ook aan wat voor 1 serie ?? Maar je gaat dat zeker merken mits het profecioneel word gedaan gr

Dat ligt aan de motor. Bij een 3.5 zescilinder (135) zal je het beter merken dan bij een 1.6. En als je het goed laat doen, zal de chiptuner ervoor zorgen dat het gezond blijft. Chiptunen is wel nice, hele goede prijs/vermogen combinatie. Een turbo of luchtfilter is al wat duurder per pk. Denk alleen niet dat je een turbo op een bmw kunt zetten.

je zult er niet egt veel van merken maar maakt wel iets uit maar gaat er niet meer of minder van zuipen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100