Waarom moet het zo lang duren voordat je je rijbewijs op kunt halen?

Vandaag rijbewijs gehaald. als ik hem meteen wil hebben dan moet ik 40 euro exstra betalen.
waarom moet het nou allemaal zo lang duren? geld klopperij?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is gewoon geldklopperij. Waarom zouden de adminstratiekosten nodig zijn? Die mensen krijgen hun salaris toch wel. Even iets invoeren en klaar toch? Ik weet zeker dat het gewoon profesionele ambtenaren zijn. Waarom? Wat ik net zei, en ze willen gewoon eraan verdienen. Bij het ziekenhuis is het pasje toch ook binnen een paar seconden gemaakt? Waarom zou dat normaal bij een rijbewijs niet kunnnen? Ik baalde er ook van toen ik geslaagd was..

Door de administratie en registratie duurt het gewoon een paar dagen. Met een beetje geluk heb je het vaak al na 3 dagen, dus in principe hoef je nu ook niet echt lang te wachten. Misschien zou het ook sneller kunnen, maar dat gebeurd nu eenmaal niet. Gewoon je gemak houden en als je het straks hebt: "Veel succes"

Er zijn standaardafhandelingsprocessen waardoor gewoon een aantal rijbewijzen tegelijk lopen. Als je met spoed hem hebben wilt, dan moet elke handeling, voor elke administratieve stap, apart voor jou worden uitgevoerd ipv een aantal tegelijk. Elke keer jouw rijbewijs naar de volgende afdeling brengen, eenzovoorts. Dat kost menskracht en extra tijd. En dat moet je dan betalen. Ik denk dat 40 euro nog meevalt ook eigenlijk, ik denk dat de werkelijke meerkosten hoger liggen.

Omdat die dingen tegenwoordig extern gemaakt worden?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100