ik kan nergens een site vinden over de kosten van reparaties aan je auto

bv wat kost het ongeveer om je ruitensproeier te laten repareren,ik wil niet op de onderdelenzoekersite gaan want daar moet je eerst zoveel invullen

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is afhankelijk van garage, automerk, klustijd. Reparaties aan je auto heb je nu eenmaal. Ga eens langs bij de garage en vraag gewoon hoeveel het ongeveer kost. Dan kun je alsnog besluiten of je het daar zou willen laten uitvoeren. Je kunt het wel opzoeken, maar wie weet of jouw garage dezelfde prijs hanteert. Nu verwacht ik dat het niet zo'n dure reparatie zal zijn, maar je weet nooit wat de monteurs nog tegenkomen. Trouwens wel belangrijk, die ruitensproeier. Het is goed als je auto helemaal in orde is. En ja, dat kost wat. Maar je zit er zelf in, dus je wilt veilig rijden.

Op http://www.mijngarage.nl kun je invullen wat er aan je auto gedaan moet worden, en je krijgt vervolgens een lijste opgestuurd met de goedkoopste aanbieders in de buurt. Erg handig!

Bronnen:
http://www.mijngarage.nl

Probeer zelf eens uit te vinden wat er stuk is,Pompje stuk,slangetje kapot of los,sproeiers verstop,zekering stuk.Misschien is het dan zelf wel te verhelpen en mijd je de garage.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100