Een sterretje in je autoruit en je hebt een doorzichtige sticker, plaats je die aan de buitenkant of binnenkant?

Nadeel van de buitenkant is, dat de ruitenwisser stuk gaat door die oneffenheid.
Maar ik betwijfel of het aan de binnenkant wel effect/nut heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Buitenkant, hierdoor voorkom je extra vuil in de beschadiging danwel vocht waardoor de beschadiging niet snel groter zal worden.

De binnenkant lijkt me het beste. Ik weet niet of dat hij aan de buitenkant dan op het ruitenwisser oppervlak zou zitten, maar als het vochtig zou zijn, dan zou die sticker er in no-time weer afgaan.

aan de buitenzijde ze zijn er voor gemaakt dat ze niet loslaten door vocht en je ruitenwisser gaat echt niet kapot van die dunne sticker

Aan de buitenkant! Zo voorkom je dat er vuil in het sterretje komt waardoor het vulmiddel niet goed hecht.

Je plakt een pleister toch ook niet in je lichaam? de beschadiging zit aan de buitenkant op gelaagd glas, aan de binnenkant een sticker plakken heeft geen enkele zin. Het is ook slechts een hulpmiddel om te voorkomen dat er vuil in komt en ter overbrugging van de tijd tussen het moment van beschadigen en de ruitreparatie, niet als leuke versiering waar je 3 jaar mee rond kunt blijven rijden. Geen wonder dat met al die plakkers op je ruit je wisserbladen niet goed meer vegen en harder slijten. (zie je andere vraag over vuile voorruit). Auto rijden is geen grap en al helemaal niet onder slechte weersomstandigheden. Denk voordat je wegrijdt eens aan je eigen veiligheid en die van anderen! Zou je toch geleerd moeten hebben, tijdens je rijlessen (?).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100