Waar in Amsterdam zijn walnoten in dop te koop voor minder dan EUR 7,50 per kilo? Dank!
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Vegetarisch & Veganistisch. Vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik wil erwtensoep met deze erwtensoep http://www.24kitchen.nl/recepten/traditionele-erwtensoep als inspiratie. Nu ben ik vegetariër en laat het vlees dus weg, wordt de soep dan ook zo gebonden als deze soep? Ik heb namelijk wel eens gehoord dat bijvoorbeeld het been van het bot (wat in dit recept wordt gebruikt) gelatine bevat, die ook zorgt voor binding. Is het een optie om gewoon wat minder water te gebruiken?
Ze hebben dezelfde kleur, zien het zelfde eruit, maar hoe kun je ze dan onderscheiden en wat is 't verschil?
Toegevoegd na 2 minuten:
Ik ken bara en samosa, maar ben verder absoluut niet thuis in die keuken...
Verder heb ik gepaneerde champignons en Valess. Suggesties zijn welkom, er is hier morgen nog een supermarkt open.
Ik heb nog nooit fallafel gemaakt, of zelfs maar gegeten; daar nog iemand tips voor? Ennee...fijne Kerst allemaal!
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing