Wat is een leuke bestemming voor een single jongen om een paar dagen heen te gaan?

Binnenland of buitenland.
Ongeveer 10 tot 14 dagen
Denkend aan 350 euro voor reis / verblijf

Toegevoegd na 23 minuten:
Periode 6 september t/m 18 september

Toegevoegd na 38 minuten:
Oke 350 is misschien weinig. We verhogen het bedrag tot 500, wie biedt? :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een leuke singlereis, samen dus met andere singles. Er zijn vast wel clubs van singles waarmee je samen iets kunt organiseren. Dan is het nl. goedkoper als je bv samen een huisje huurt! Probeer in contact te komen met andere singles (vrijgezellenclubs) en organiseer samen iets. Veel plezier en succes met zoeken.

14 dagen?, 350 euro,s?, thuisblijven.

Je budget is vrij krap. Het ligt eraan wat je wil, op een camping moet lukken als je het simpel houdt. Toegevoegd na 4 minuten: Waar? Dat zal wel in Nederland moeten zijn; anders slokt de reis nog een groot deel van je budget op.

Het beste kun je gewoon even kijken op deze site: http://www.lastminute.nl/vakantie.aspx Genoeg keuze in goedkope vakantiemogelijkheden, zelfs onder de 300 Euro, maar dat is dan meestal voor max. 8 dagen en alleen vervoer, verblijf en ontbijt. Voor lunches, diners, drankjes en eventueel uitstapjes moet je dan uiteraard nog zelf bijbetalen.

Welke periode ? Als je eind sept/begin okt of eind november wil gaan, kan je wel wat leuks vinden. Misschien kan je iets vinden voor turkije, aan de Turkse riviera. Denk dat je wel wat kan vinden voor 8 a 10 dagen voor die prijs. Toegevoegd na 1 uur: kijk eens op http://www.vakantieveilingen.nl/zonvakanties/ misschien kan je vandaag nog een leuke reis winnen naar Cyprus.

Op deze site zie je elke dag een aanbieding (vaak een vakantie) die slechts 1 dag beschikbaar is om te boeken http://www.actievandedag.nl/ Hier heb ik zelf een vakantie naar Tsjechië vandaan, 120 euro voor 8 dagen hotel, inclusief ontbijt.

wat dacht je van een kust wandeling.. af en toe een patatje en een ijsje -slapen is gratis in de duinen ;-) dan kan je nog geld overhouden

een van die eilandjes om NL? (ben ff de naam kwijt..)

last minute-je boeken op schiphol! vandaag boeken/morgen gaan!

Bronnen:
Eigen ervaring

14 dagen voor 500 euro.... Met een tentje op de goedkoopste camping van Belgie gaan staan, en elke avond in de kroeg een biertje bietsen? Toegevoegd na 1 minuut: 500 euro voor 14 dagen, da's ongeveer 40 euro per dag voor verblijf, eten en uitgaan. Ik denk niet dat je daar nou een supervakantie mee rond krijgt. Spaar nog een halfjaartje door, en ga dan ECHT iets leuks doen. Of blijf thuis, en ga leuke dingen doen met je vrienden.

Je budget is vrij krap, dus kijk eens op de sites van Ryanair of Eurolines (nog goedkoper) om in een leuke stad terecht te komen. Erg leuk is Berlijn, Hamburg, Barcelona, Stockholm, Brighton, Gent, Brugge, Keulen enz. En als je niet van grote steden houdt, denk dan eens aan een fietsvakantie door de Nederlandse velden!

Ik zag enkele weken terug nog een advertentie om naar IJSland te gaan voor een paar honder euro's, ben vergeten welke maatschappij/bedrijf. De spullen daar zullen wel goedkoop zijn door de bekende problemen. Ze hebben hetewaterbronnen, vulkanen en nog meer natuurschoon, als ik de advertentie moet geloven.

je kunt het op vakantieveilingen.nl proberen. Daar biedt je mee op de vakantie's die je leuk lijken en bepaal je zelf wat je betaald.

Bronnen:
vakantieveilingen.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100