In Zeeland?

Ik ga van 10 tot 17 september naar zeeland. Mij vraag is dan ook wat is er te doen in de buurt van Domburg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurmuseum Terramaris is erg de moeite waard. Adres: Duinvlietweg 6 4356 ND Oostkapelle

Bronnen:
www.terramaris.nl

In Domburg is genoeg te doen! Breng op maandag een bezoek aan de toeristenmarkt, wandel met behulp van een van de wandelroutes naar Kasteel Westhove voor een bezoek aan het Zeeuws Biologisch Museum of fiets naar Westkapelle en leer de geschiedenis van dit dijkdorp kennen.

Bronnen:
http://domburg.info/nl/
http://nl.wikipedia.org/wiki/Domburg_(Nederland)
http://www.domburginfo.nl/nl/kunstencultuur/

Naar mijn mening is er nooit wat te doen in Zeeland, tenzij je een mosselman bent

En voor een vervelende slecht-weer dag: ga eerst een flinke strandwandeling maken, daarna lekker warm worden in het zwemparadijs (ik weet de naam niet meer) en dan lekker een hapje eten in het gezellige centrum.

Het leukste wat ik ooit in Domburg gedaan heb, was, in de auto stappen en ergens anders heen rijden.

Je kunt uiteraard prachtige strandwandelingen maken maar ook achter de duinen is het goed toeven en zijn er goede wandelpaden. Dat is natuurlijk de belangrijkste toeristische attractie van Domburg waar de meesten voor komen. Het dorpje zelf heeft een gezellige sfeer en je kunt er lekker mensen kijken op een terrasje in de hoofdstraat. Verder in de buurt zwemcomplex De Parel met prima uitgebreid zwembad en een sauna. In de buurt is een golfterrein (net voordat je Domburg binnenkomt vanaf Westkapelle). Je kunt, als het slecht weer is, een dagje gaan shoppen in Middelburg of Vlissingen. In Middelburg kun je evt. naar Mini Mundi (attractiepark) of in Vlissingen naar het Arsenaal (maritieme attracties) Ook het deltapark Neeltje Jans is in de buurt.

Bronnen:
http://www.domburginfo.nl/nl/
http://www.neeltjejans.nl/index.php/nl/home

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100