Is het leuker voor een kind van 3 om naar de Beekse bergen te gaan of dierentuin oliemeulen?

Toegevoegd na 3 minuten:
En het zijn allebei dierentuinen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Oliemeulen is natuurlijk een stuk kleiner dan de Beekse Bergen en daardoor misschien beter te doen voor een kind van drie. Daarnaast heeft de Oliemeulen ook vaak leuke ontmoetingen met reptielen, die je elders niet tot nauwelijks mee kan maken. Een vogelspin op je hand, een slang om je nek....je maakt dat toch niet iedere dag mee? Toegevoegd na 2 minuten: Overigens is het wel een jaartje of wat geleden dat ik er voor het laatst ben geweest, dus of ze die bijzondere ontmoetingen nog doen.....????

De dierentuin natuurlijk......!

Voor een kind van 3 maakt dat nog niet zo heel veel uit, er zijn bij allebei dieren. en ze weet zelf het verschil toch nog niet. Ga gewoon af op wat voor jullie zelf het makkelijkst is

Ik ken ze allebei en als ik moest kiezen zou ik naar de beekse bergen gaan. Het is daar veel groter en veel meer te doen. De oliemeulen is ooit begonnen als reptielen huis.

Kinderen van drie zijn onder de indruk van alles, of dat nou de dierentuin Oliemeulen of Safaripark Beekse Bergen is. Het maakt niet uit, hij of zij vindt het allebei geweldig waarschijnlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100