wat voor een soort vakantieland is Kroatie?

ik ben nou 15 en ga deze vakantie samen met mijn ouders naar kroatie? is daar iets tedoen? en uit welke landen komen de meeste andere vakantiegangers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kroatie is een GEWELDIG vakantie land. met goed eten en drinke, aardige bevolking lage prijzen en geweldige stranden en zee. ABSOLUUT leuk om naartoe te gaan. Je kan er tot midderochtend uitgaan. Of lekker vroeg naar bed om mooie wandelingen te maken. Ik ben er mensen uit heel europa tegen gekomen.

kroatie is een mooi land hoor, bekijk de foto's maar eens op google! het heeft iets karakteristieks en vooral een erg rustige uitstraling, er is hier zeker wat te doen! weet niet of je op een camping of een appartement zit, maar anders moet je die plek even googlen, dan kom je vast en zeker tegen wat ze bijvoorbeeld 's avonds voor evenementen en spelletjes/disco's ed organiseren. Volgens mij zijn er heel wat Nederlanders die naar Kroatië op vakantie gaan en voorderest zie je er allerlei mensen uit de rest van europa. Zeker de moeite waard niet aan twijfelen, veel plezier!

Ooit, heel vroeger, ben ik wel eens op vakantie geweest in Kroatië. Toen heette het overigens nog Joegoslavië (kan je nagaan hoe lang geleden dat was). Ik was toen een jaar of 17 en het enige dat ik me kan herinneren van die vakantie was dat het echt GEWELDIG was! Het weer is daar prima, de omgeving is mooi en er is echt zat te doen voor jongeren (toen al). Ik denk dat het sindsdien alleen maar verbeterd is!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100