Is vakantie vieren eigenlijk niet een beetje saai?

Ik zie mensen de hele dag op een camping een beetje eten lezen zwemmen liggen en zonnen.Niet echt iets waar ik van uit mijn dak ga.Ik hou dat maar een uur vol.Een dure caravan kopen en dan ergens anders gaan liggen vervelen.

Toegevoegd na 22 minuten:
Zelf heb ik een boot , kom op plekken die je normaal niet vanaf de weg ziet ,iedereen relaxen op het saaie af..Eigenlijk vermaak ik me ,door te kijken naar zich vervelende mensen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat hangt er maar helemaal vanaf wat jij onder vakantie vieren verstaat. In zekere zin is alles wat je in je leven repetitief. Werken, eten, slapen, in je vrije tijd uitgaan, lezen, spelletjes spelen. Sommige mensen willen een actieve vakantie, wildwatervaren, parachutespringen. Of gewoon de natuur intrekken. Andere mensen hangen voor de caravan en doen op het oog niets. Dat kun je saai vinden (ik ben er één van), maar je hebt ook mensen die lekker willen niksen op vakantie, tv-kijken, zwemmen, volleyballen. Dus, helemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Het ligt er helemaal aan wat je zelf leuk vindt om te doen. Een vakantie hoef je niet op een camping door te brengen. Er zijn vele andere soorten vakanties die jou misschien meer aanspreken, maar dat is per persoon verschillend. Als jij avontuur zoekt ga je avonturieren in een land, dat daar geschikt voor is. Er zijn echter ook mensen, die het hele jaar keihard werken en in hun vakantie eindelijk eens een keer willen uitrusten. Vakantie hoeft niet saai te zijn, maar het is maar net wat je zoekt. Je kunt het zo druk maken als je zelf wil door bijv. te gaan parachutespringen of mountain climbing. Niet iedereen is hetzelfde en dat is maar goed ook, want anders zou het wel erg druk worden op de plaatsen waar jij je vertier wil zoeken.

Feitelijk is wat jij doet ook vakantie vieren. En jij vind dat neit saai. Anderen vinden het heerlijk om dagen lang aan het strand te nietsen en of te lezen. En vinden dat niet saai. Het is maar niet hoe je er voor kiest je 'vakantie te vieren' Dus als je voor jou de beste variant pakt is het niet saai. Als je doet wat een ander doet omdat het zo zou horen, kan het dodelijk saai zijn.

Dat vind ik nou erg saai om de hele tijd maar op een boot te zitten!! Ieder zo zijn eigen ding toch!

soms is lekker luieren ook al heel leuk ook. Ik hou eigenlijk ook meer van doe- vakanties maar een dagje luieren is ook leuk. Als je iemand bent die niet goed stil kan zitten, moet je op een doe-vakantie gaan. Dan word het heus niet saai hoor;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100