Weet iemand een goede site over Parijs?

We moeten voor een reis met school een stukje rondleiding doen voor de rest.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op deze site staat de top 10 van bezienswaardigheden in Parijs. Je kunt dan kijken welke een beetje bij elkaar in de buurt liggen en deze combineren in een rondleiding! Van elke bezienswaardigheid staat een stuk informatie en ook prijzen voor als je bijvoorbeeld de eifeltoren op wil gaan. Ik denk dat je veel aan deze site kan hebben. Als je niet kan vinden waar iets precies ligt kun je dit heel makkelijk opzoeken op google maps. Succes en veel plezier!

Google even op Parijs en je vind er honderden!

http://www.parijsonline.nl/ http://www.parijs.net/ http://www.reisgids-parijs.com/ ... etc. etc. Veel plezier!

Bronnen:
http://parijs.startpagina.nl/

'mijn' site parijs.startpagina.nl daar staan onder diverse thema's sites op. ook een forum om vragen te stellen. natuurlijk beantwoord ik ook specifieke vragen.

Parijs anders: rondleidingen Ontdek Parijs met een echte Parisien Paris Greeter is een organisatie van vrijwilligers die toeristen (max. 6, incl. kinderen) rondleiden in een Parijs district naar keuze. Zo maak je gedurende 2 à 3 uur kennis met het Parijs van de Parisien door een échte Parisien. Het is een rondleiding doorspekt van anekdotes en ervaringen. Zo'n bijzondere kennismaking met Parijs is volledig gratis. Rondritten met de fiets Je kan het zich niet voorstellen maar ze bestaan, er zijn zelfs meerdere organisaties die je in de Parijse binnenstad rondleiden met de fiets. Veelal doen ze geen klassieke rondritten maar verkennen ze wel minder bekende plaatsen. . Toegevoegd na 17 seconden: http://www.euroreizen.be/citytrips/parijs/parijs_rondleidingen.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100