Wie weet een leuke pub / club waar veel leuke meiden / vrouwen komen in London. Ik ben 37 jaar.

Ik ga volgende week donderdag t/m zondag met een vriend naar London. We willen daar onder andere lekker gaan stappen. Ons hotel zit in de buurt van Soho.

Weet jij het antwoord?

/2500

De Hems, vlakbij Leicester Square. Daarnaast is Zoo Bar een leuke tent (op Leicester Square) en Tiger Tiger is ook best gezellig. Soho is trouwens niet echt de buurt om achter de dames aan te gaan, Soho is doorgaans een plaats waar veel homo's en lebiennes te vinden zijn. Toegevoegd na 5 minuten: Helemaal vergeten, De Hems is een Nederlandse bar, altijd erg druk en gezellig. Op de map zie je hoe je vanaf Leicester Square naar De Hems komt en daarna naar Tiger Tiger.

Bronnen:
Zelf in London gewoond.

Kijk anders even bij Visitlondon, daar staan ook goeie tips voor pubs of café's met live muziek. Toegevoegd na 3 minuten: Ik weet niet of de eerste link werkt, maar op de 2e kun je ook zoeken.

Bronnen:
uitgaan in londen
www.visitlondon.com/nl/Uitgaan

in london is het bijna overal leuk dus dont worry suc6 en veelplezier

Toh maar even een los antwoord geven: De omgeving van Soho is gay. Hetero's kunnen beter naar Convent Garden gaan. Wil je helemaal uit je bol, dat moet je op zaterdagavond naar The Church gaan. Ik weet niet dat is want ik stapte altijd in Soho. :-))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100