Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Cinque Terre is echt de allermooiste vakantiebestemming waar ik ooit ben geweest! Ik ben jaloers als jij daar nu heen gaat... Mag ik mee?
Ik kan je géén camping aanraden, omdat wij in een hotelletje zijn geweest in Riomaggiore. Een camping is daar altijd wat meer naar het binnenland, omdat de vijf dorpjes zelf klein en moeilijk bereikbaar zijn met auto (en zeker met een caravan!) De dorpjes zijn beschermd, authentiek en ontzettend leuk. Wij waren vooral dol op Vernazza. Heerlijk eten kan je ook in de dorpjes, in restaurants met soms de meest spectaculaire uitzichten over zee.
Ik kan je echt aanraden om in een hotelletje in één van de vijf dorpjes te gaan overnachten. Dan kun je lopend en per trein (treintje rijdt de hele dag tussen de dorpjes, langs de kust, heel goedkoop) je met gemak een dag of vier vermaken. Of meer hoor, wij waren er tien dagen. Er zijn prachtige wandelroutes; langs de kust nogal druk en meer landinwaarts waan je je alleen op een prachtige wereld.
Een hele mooie site waar ik zo nu en likkebaardend rondneus is http://www.cinqueterre-wandelen.be/index.html

Het hotel waar wij in 2009 waren:
http://www.cinqueterreresidence.it/eng/index.php

Wij zijn met het vliegtuig naar Pisa gegaan en vervolgens met de trein. We hebben in Cinque Terre zelf de auto beslist niet gemist.
Ik wens je een super vakantie!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
ik heb er hier een gevonden met wat meningen

http://www.campingmening.nl/meningen.php?cid=20181
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding