Bestaat er ook iets voor gratis campers vervoeren binnen Europa?

Zag op http://www.apollorv.com/reloc.aspx dat dit mogelijk was binnen Amerika, nieuw zeeland en Australie. Daar krijg je vaak 250 euro aan gratis brandstof en betaal je 1 dollar per nacht.

Toegevoegd na 1 uur:
Je rijdt dan de camper van A naar B. zie http://www.weflycheap.nl/vakanties/camper-relocating-apollo/ voor meer informatie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb gezocht op internet, maar ik kon geen gratis/goedkope camperverhuur vinden in Europa. In de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zijn er vaak wel mogelijkheden om campers goedkoop van de fabriek naar de verhuurplek te rijden of van de ene naar de andere verhuurplek. Dit heeft er mee te maken dat camperverhuur in dit soort landen erg populair is en campers veel van de ene naar de andere plek worden gereden door toeristen (tijdens een roadtrip). Daarnaast zijn de afstanden hier ook groot. In Europa worden veel minder campers verhuurd en als mensen een camper huren leveren zij die normaal gesproken weer op dezelfde plek in als waar zij deze gehuurd hebben. Hier is dus nauwelijks behoefte aan het verplaatsen van campers. Het enige waar dus misschien behoefte aan zou zijn is van fabriek naar verhuurplek, maar omdat in Europa de afstanden gering zijn vragen verhuurbedrijven hier geen consumenten voor. Wil je zoiets doen, dan kom je toch uit op Noord-Amerika of Australië/Nieuw-Zeeland.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100